Vloer Over Stelling

De vloeroplossingen van Bosal scheppen extra ruimte en zijn toepasbaar in vrijwel elk gebouw. Uw plannen de ruimte geven betekent flexibel kunnen schakelen tussen onder- en overcapaciteit; tussen ruimtegebrek en ruimte; tussen uitbreiden en inkrimpen. Met een Bosal systeemvloer realiseert u zonder dure verbouwing of verhuizing een verdubbeling van uw beschikbare vierkante meters.

De vloeroplossingen van Bosal scheppen extra ruimte

Wilt u een indeling maken van uw extra ruimte, dan kunnen de vloeren worden voorzien van systeemwanden, gaaswanden, stellingsystemen en wand- en plafondsystemen. Ingedeelde ruimtes kunnen op deze manier zowel onder als op de vrijstaande vloer geplaatst worden. Uiteraard zijn allerlei variaties mogelijk, bijvoorbeeld een combinatie van een vloeropstellingen en een vrijstaande vloer. Uw wensen worden vertaald naar een praktische werksituatie. De systemen kunnen in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd, ook in uw huisstijlkleur.

Etagevloer


De etagevloer wordt gemonteerd op de Bosal stellingen. De vloer bestaat uit 38 mm dikke voerelementen die d.m.v. speciale schroeven vastgezet op de vloerliggers. De vloerliggers, afm. 50 x 25 x 3 mm, worden boven in de stellingen gehaakt en geborgd d.m.v. een borgpen zodat een veilige en sterke verbinding ontstaat tussen de vloerplaten en magazijnstellingen.

Oppervlaktebehandeling

De onderzijde van de vloer is wit gemelamineerd (RAL 9003) waardoor de lichtreflectie onder de vloer wordt bevorderd. De vloerliggers zijn ontvet, gefofateerd en geëpoxeerd in de kleur grijs (RAL 7035). De trappen zijn uitgevoerd met verzinkte anti-slip treden en blauw geëpoxeerde zijborden (RAL 5009). Naar wens zijn andere RAL kleuren leverbaar. De eventuele pallet opzetplaats wordt beveiligd met een kantelhek, conform de huidig geldende richtlijnen. Het kantelhek is geëpoxeerd in een gele signaalkleur.

Draagvermogen

Het draagvermogen wordt o.a. bepaald door de constructie van de stellingen, de vloerbelasting van de bouwkundige vloer alsmede de gekozen gangpadbreedte. Het draagvermogen bedraagt 500 kg/m² bij een gelijkmatige belasting.

Leuningwerk


De etagevloer wordt voorzien van een MDF balustrade en een boeiboord. De balustrade wordt m.b.v. bouten en dopmoeren gemonteerd op stalen staanders (50 x 50 x 2 mm).

 

PDF Zie voor meer informatie de brochure Bosal Vloeren.

Afdrukken  
Afdrukken